Agraïments

La web Harrypotterclassicmania ha estat possible gràcies a una persona en concret: la Margalida Capellà i Soler, que ha tutoritzat aquest treball. Sense ella no hauria pogut concebre la idea de realitzar el meu treball de recerca en 2.0, i d'això és del que li estic més agraïda. Ara entenc perquè parla com parla del seu bloc, El Fil de les Clàssiques. Al crear un espai web hi poses molta il·lusió i t'hi esforces al màxim perquè tingui tot el que ha de tenir. Ella m'ha ensenyat que aquest esforç val la pena i que el teu "petit" projecte pot acabar esdevenint quelcom molt "gran". Estic molt contenta de poder formar part del seu món de blocs clàssics a través d'enllaços de la meva pròpia web. A més, també li he d'agrair profundament tota la confiança que ha dipositat en mi i la paciència que ha tingut en moments que ni jo mateixa ho feia. Margalida, sincerament, no hi ha prou espai virtual per poder expressar el meu agraïment, ho dic amb la mà al cor.

 

En segon lloc, m'agradaria fer una especial menció a en Pol Peiró, que va ser el primer en assabentar-se de com aniria el meu treball de recerca i que va accedir de bon grat a deixar-me algunes de les seves creacions artístiques pel disseny de la pàgina. Harrypotterclassicmania tampoc podria haver estat real sense la teva col·laboració. Mil gràcies.

 

Als meus pares, que van ser els que em van introduir al món Potter i que m'han proporcionat tot el que els he demanat en qualsevol moment. Gràcies pel vostre suport, sou els millors.

 

I, per acabar, a les meves amigues Aina Tro i Joana Corbella, que han suportat les variacions del meu humor a causa dels entrebancs que he tingut amb el treball de recerca cada dia durant els darrers mesos. I a la Berta Salayet, la meva experta en cultura musical, que ha contribuït amb els seus coneixements de la banda sonora de les pel·lícules a donar-me idees, en alguna ocasió de manera inconscient, per millorar la web.

 

A tots ells i a tu, que si has arribat aquí vol dir que la meva web ha assolit la seva finalitat, moltes gràcies.

 

Comparteix-me!